DSC_1111ZieZus maakt en speelt interactieve voorstellingen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. ZieZus geeft ook workshops aan kinderen en volwassenen. Alle activiteiten vinden plaats op locatie: op school, in het bedrijf, in de bibliotheek e.d.

Interactieve kindervoorstellingen 
De interactieve voorstellingen en workshops hebben zowel een entertainend als een educatief en pedagogisch karakter. De interactieve voorstellingen bevatten spel, muziek, zang, beweging en een flinke dosis humor.
Door haar professionele inzicht in de belevingswereld van het kind en haar activerende speelwijze brengt ZieZus meer dan vermaak alleen. ZieZus wekt interesse voor zowel de thematiek van de voorstellingen als voor de kunstdisciplines spel, muziek en beweging.
De voorstellingen en workshops kunnen zowel op scholen, in bibliotheken, buurthuizen of in de theaters worden gegeven. Uitgebreide informatie bij de button jeugd.

Tijdens de Kinderboekenweek 2017 filmden we onszelf met de nieuwe ZieZus tablet;-) In het filmpje zie je hoe onze werkdag er uitziet. Reizen naar de Nicolaasschool in Rotterdam, opbouwen, spelen, opruimen etc. Het hoort er allemaal bij.

Interactieve voorstellingen voor volwassenen
De interactieve voorstellingen en workshops voor volwassenen hebben een hoog entertainment gehalte.Plezier maken, mensen raken en een positieve sfeer staan centraal. Daarnaast wordt inhoud niet geschuwd. Zowel in de voorstellingen als in de workshops van ZieZus wordt door de opdrachtgever aangedragen inhoud verwerkt en worden koppelingen gemaakt naar de werkpraktijk indien gewenst.
Meer informatie bij de button  volwassenen.

Ontstaan van ZieZus »

Wie hebben de afgelopen 17 jaar meegewerkt als speler, maker of muzikant bij ZieZus?

Wie dragen achter de schermen bij aan ZieZus?
Er zijn een aantal mensen die zich onzichtbaar hebben ingezet voor ZieZus en die we erg dankbaar zijn.

Bekijk een selectie van links naar websites die voor ZieZus interessant, leuk of nuttig zijn.

Privacy: vanaf 25 mei 2018 zijn er strengere maatregelen rond privacy. Hier leest u wat ZieZus hiermee doet.