Muziek

Muziek

Bekijk hier de activiteiten, voorstellingen en workshops van ZieZus met MUZIEK in de hoofdrol. 

ZieZus maakt muziek, musicals en liedjes op maat in opdracht van scholen, bedrijven en/of particulieren. Ook heeft ZieZus twee kindervoorstellingen over muziek en een muziekinstrumentenworkshop. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over onze activiteiten op muziek gebied.

Kindervoorstelling IK WIL ZINGEN (4-7)

Kindervoorstelling IK WIL ZINGEN (4-7)

In IK WIL ZINGEN wil prinsesje Pia dolgraag zangeres worden. Maar alle volwassenen om haar heen vinden dit een slecht plan. Wat nu? Thema’s: zingen; worden wat je wil;  prinsessen; je hart volgen; voorlezen.

Meer info
MUZIEK EN/OF LIED OP MAAT

MUZIEK EN/OF LIED OP MAAT

ZieZus schrijft en componeert voor u met veel liefde een lied of muziekstuk op maat. Voor wie maken wij muziek op maat? Wij maken muziek op maat op aanvraag. En een aanvraag kan iedereen doen:

Meer info
ZieZus speelt Musicals op Maat en muzikaal improvisatiecabaret voorstellingen op locatie

MUSICAL OP MAAT

Een Musical op maat, wat is dat eigenlijk?  De musical op maat brengt lucht in een bedrijfsbijeenkomst, laat mensen lachen, zit boordevol muziek en liedjes. Een op maat musical past precies bij uw bijeenkomst, conferentie,

Meer info
ADD LIED, ADDaisy en ADDavid

ADD LIED, ADDaisy en ADDavid

Naast het maken en spelen van de voorstellingen van ZieZus doen we ook op andere fronten maatwerk. Zo heeft Hannah Borst i.s.m. Jelke Smit van ZieZus in 2009 een lied op maat gemaakt voor Tirtsa

Meer info

Uitvoering Muziek Op Maat projecten

Wat ZieZus het meest doet is naast het maken en schrijven van de muziek op maat, deze ook live uitvoeren. Zij komen dan op locatie het lied of de muziek performen. De ene keer doen Hannah en Irene dit samen, maar soms ook met een hele band erbij, of Irene komt alleen samen met een gitarist, of Hannah komt met een pianist. Dit alles is afhankelijk van data, wensen rond de muziek, budget, beschikbaarheid maar ook of de muziek hoort bij een uitgebreider programma zoals een improvisatiecabaret voorstelling. Alles is maatwerk dus. 

Wanneer een uitvoering niet gewenst is wordt het lied of de muziek gemaakt en opgestuurd. 

Neem bij vragen gerust contact met ons op.