3012174f
Naast het maken en spelen van de voorstellingen van ZieZus doen we ook op andere fronten maatwerk. Zo hebben twee ZieZus-ers  een lied op maat gemaakt voor Tirtsa Ehrlich, de auteur van de twee kinderboekjes ADDaisy en ADDavid.

Het liedje staat samen met het voorgelezen verhaal op een luister-cd die in de boekjes zit.

Heeft u interesse in een lied op maat, kijk eens op Muzikale ode of onze andere website muzikaleode.nl of neem contact met ons op. 

ADDdaisy
Daisy is negen jaar en zit in groep 4. Ze is in groep 4 blijven zitten omdat ze niet zo goed mee kon komen. In het boek vertelt ze waarom het niet lukte om goed op te letten en legt ze uit wat ADD is. Ook geeft ze haar ’10-tips-hoe-om-te-gaan-met-ADD’.

ADDavid
David is elf jaar en hij zit in groep 6. In groep 4 is hij blijven zitten omdat hij niet zo goed mee kon komen. In dit boek vertelt hij waarom het niet lukte om goed op te letten en legt hij uit wat ADD is. Ook geeft hij zijn ’10-tips-hoe-om-te-gaan-met-ADD’.

ADDaisy en ADDavid lied
Hannah Borst: tekst en muziek
Jelke Smit: piano en arrangement

  • Bij het boeken van een voorstelling in het Speciaal Onderwijs krijgt de opdrachtgever een boekje cadeau.
  • ZieZus hoopt dat veel kinderen met ADD het boekje zullen lezen en het liedje zullen luisteren en dat deze kinderen hierdoor meer over hun ADD te weten zullen komen. Ook voor de ouders en broertjes en zusjes van deze kinderen is het leuk en leerzaam.

Hier vindt u de digitale flyer.

Waar kun je het boekje kopen?

9789085605843_1

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

ZieZus, eigenZinnig theater stimuleert de Zintuigen!