ADD LIED, ADDaisy en ADDavid

ADD LIED, ADDaisy en ADDavid

Naast het maken en spelen van de voorstellingen van ZieZus doen we ook op andere fronten maatwerk. Zo heeft Hannah Borst i.s.m. Jelke Smit van ZieZus in 2009 een lied op maat gemaakt voor Tirtsa Ehrlich, de auteur van de twee kinderboekjes ADDaisy en ADDavid. Het lied heet HET ADD LIED. In 2018 heeft Hannah samen met producent Michiel Mensingh een remake van het ADD LIED gemaakt. 

Het ADD LIED is te beluisteren op de volgende (streaming)diensten:
YouTube
-Spotify
-Deezer
-Apple Music
-en alle andere mogelijke streamingdiensten.

Het oude lied lied staat samen met het voorgelezen verhaal op een luister-cd die in de boekjes zit die uitgegeven zijn voor 2018.

ADDdaisy
Daisy is negen jaar en zit in groep 4. Ze is in groep 4 blijven zitten omdat ze niet zo goed mee kon komen. In het boek vertelt ze waarom het niet lukte om goed op te letten en legt ze uit wat ADD is. Ook geeft ze haar ’10-tips-hoe-om-te-gaan-met-ADD’.

ADDavid
David is elf jaar en hij zit in groep 6. In groep 4 is hij blijven zitten omdat hij niet zo goed mee kon komen. In dit boek vertelt hij waarom het niet lukte om goed op te letten en legt hij uit wat ADD is. Ook geeft hij zijn ’10-tips-hoe-om-te-gaan-met-ADD’.

ADDaisy en ADDavid lied
Hannah Borst: tekst, melodie, rap en muziek
Jelke Smit: piano en arrangement van de oude versie
Michiel Mensingh: arrangementen en productie en mixage nieuwe versie

Hier vindt u de digitale flyer.

Waar kun je het boekje kopen?

 

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

ZieZus, eigenZinnig theater stimuleert de Zintuigen!