ZieZus speelt Musicals op Maat en muzikaal improvisatiecabaret voorstellingen op locatie

MUSICAL OP MAAT

Een Musical op maat, wat is dat eigenlijk? 

De musical op maat brengt lucht in een bedrijfsbijeenkomst, laat mensen lachen, zit boordevol muziek en liedjes. Een op maat musical past precies bij uw bijeenkomst, conferentie, organisatie of evenement. Een Musical op maat is een unieke interactieve musical die gaat over wat er in een organisatie speelt. Het is een muzikale en humoristische samenvatting van de dag.

Door wie wordt een musical op maat gespeeld? 

ZieZus heeft een pool van professionele spelers en muzikanten. Bij iedere opdracht wordt het meest geschikte team samengesteld. Spelers zijn ola.: Irene van der Aart, Hannah Borst, Marco van Duuren, Edwin van Koeverden, Jelke Smit, Ad-Just Bouwman e.a.

Wat gaat er vooraf aan de uitvoering van de musical op maat? 

Telefonisch of tijdens een life gesprek bespreekt ZieZus o.a. de volgende onderwerpen: 

  • Wat is het doel van de bijeenkomst?
  • Om wat voor organisatie gaat het?
  • Wat weten we over het publiek dat in de zaal zal zitten??
  • Wat is het doel van de voorstelling?
  • Hoe ‘inhoudelijk’ moet de voorstelling zijn?
  • Waar past de musical op maat binnen de dag: we kunnen bijvoorbeeld een ochtendopening doen, maar ook de dag afsluiten e.d.

Regelmati is het spelersteam aanwezig tijdens de dag om informatie te verzamelen. De spelers kunnen lezingen, presentaties en workshops bijwonen om sfeer en inhoud op te snuiven. Vervolgens kunnen zijn hier elementen van in de voorstelling verwerken in de musical op maat.

Hoe lang duurt een musical op maat?

De lengte van een musical wordt van te voren overlegd met de opdrachtgever. Het hangt helemaal af van hoe de musical op maat in het programma past. Gemiddeld duurt een musical op maat zo’n 35-45 minuten. Maar het kan ook super kort en bondig in 15 minuten. En we doen ook regelmatig voorstellingen van een uur. 

Hebt u interesse in een Musical op Maat? Neem contact met ons op voor overleg, informatie of het maken van een afspraak.

REACTIES OP EEN MUSICAL OP MAAT

Hallo ZieZus,
Ja het was een bijzondere middag met een fantastisch optreden van jullie op de dag van de mantelzorg! Dat vonden wij als organisatie maar ook de bezoekers waren zichtbaar geraakt door:
Jullie warme open uitstraling
Het pianospel en jullie (geïmproviseerde) liedjes
De oprechte waardering voor de mantelzorgers
Het herkenbare ‘gewone’ menselijk verhaal
Spannend en respectvol tot het eind
De boodschap: wanneer je aandacht hebt voor elkaar kom je een heel eind en kun je als mens veel hebben!
Nogmaals dank daarvoor!
Veel succes samen en misschien tot ziens!
Ingrid
Wellzo Vrijwilligerswerk

Gisteravond heerlijk genoten van jullie theateravond in De Twijn in Zwolle. Ook de reacties van de andere aanwezige ouders waren overweldigend. Hartelijk dank voor deze avond die “Ouders weer in hun kracht” zet.
Dries B.
Voorzitter Ouderraad De Twijn

[Fragment uit de evaluatie van de congrescommissie van het congres Samen Nog Beter 4, gehouden op 16 april 2015]
Als avondprogramma van het congres kregen wij een hilarisch optreden van ZieZus! Op basis van eigen inspiratie tijdens de lezingen die ze bijgewoond hadden en input uit de zaal (als zij het aangaven moest de zaal iets roepen), speelden ze volledig geïmproviseerd en met veel humor een sketch van een Rotterdamse jongen Wesley met SOLK en zijn moeder Shirley, die bij de psycholoog kwamen om hiervoor behandeld te worden. Ook muziek en liedjes werden ter plekke bedacht. Superknap en erg leuk! Zeer geslaagd dus.
Sonja D., GZ-psycholoog
OLVG Amsterdam

Beste Irene, Hannah en Jelke,
Wat een ontzettend leuke avond hebben jullie afgelopen zaterdag, 22 maart 2014, verzorgd om de vrijwilligers van de gemeente Zuidplas in het zonnetje te zetten. Met een goed gevulde zaal vrijwilligers voor de pauze de voorstelling “Vrijwilliger, de musical”. Een interactief gedeelte met improvisatietheater en een leuke rol voor en door onze kinderburgemeester. Geweldig was dat.
Ook het gedeelte na de pauze met de uitreiking van de vrijwilligersprijzen was erg treffend, zeker door jullie extra persoonlijke noot voor de winnaars van de 5 prijzen in de vorm van een sketch of een lied.
Een avond tenslotte om met veel genoegen op terug te kijken.
Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord!
Met vriendelijke groet,
Leo van V.
Afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling