La La Leef! Hét liedjesprogramma voor kinderen en jongeren met een verstandelijke, lichamelijke of visuele  beperking

La La Leef! Hét liedjesprogramma voor kinderen en jongeren met een verstandelijke, lichamelijke of visuele beperking

LA LA LEEF! is hét liedjesprogramma voor kinderen en jongeren met een verstandelijke, lichamelijke en/of visuele beperking.

Het unieke aan het liedjesprogramma LA LA LEEF! is dat het een mix is van bestaande liedjes en ter plekke verzonnen, geïmproviseerde, liedjes.

Het liedjesprogramma LA LA LEEF! wordt per opdracht, per doelgroep op maat gemaakt: zo passen wij het niveau van de liedjes geheel aan op de (mentale) leeftijd van de kinderen en jongeren. Voor de kleintjes zijn ‘Olifantje in het bos’, of ‘De krokodil ligt in het water’ een grote hit, terwijl voor de jongeren juist bekende meezingers van volkszangers een groot succes zijn en ze lekker kunnen meedansen en zingen.

De geïmproviseerde liedjes in dit liedjesprogramma worden toegespitst op wat het thema van de dag is en wat er leeft bij de kinderen en/of jongeren. Voorbeeldvragen aan het publiek bij dit liedjesprogramma kunnen zijn:

  • Het is nu zomer. Wat vind jij nou het leukst aan de zomer?
  • Kinderen, wat is er leuk aan jouw begeleider, dan zingen we speciaal voor hen een lief begeleider lied.
  • Wat is je lievelingsdier? Wat is daar zo leuk/lief aan?
  • Aan de begeleiders/leerkrachten: wat is zo bijzonder aan de kinderen in jouw groep? We maken ter plekke een groepslied vol opstekers.

De mix van bekende en geïmproviseerde liedjes maakt dit liedjesprogramma geheel uniek en helemaal toegespitst op het moment, die plek, die doelgroep. Samen maken we er een muzikaal feestje van om nooit te vergeten.

In dit liedjesprogramma wordt de muziek gemaakt door pianist Marco van Duren, multi-instrumentalist Hannah Borst (klarinet, cajon, melodica, gitaar, ukelele, zang, fluit) en zangeres Irene van der Aart.

Duur van het liedjesprogramma: in overleg (tussen 20-40 minuten; mogelijk max 4x op 1 dag).

Neem vrijblijvend contact op over dit interactieve liedjesprogramma via onze contactpagina.

REACTIE OPDRACHTGEVER

Hoi Hannah,
Hartstikke bedankt. Het was een feestje, een onvergetelijke ervaring:).
Met vriendelijke groet,
Silke 
Coördinator vakantieproject Koninklijke Visio