workshop theatersport ziezus

Workshop theatersport reacties

Lees hier reacties op workshops improvisatietheater of theatersport door ZieZus.

Tijdens onze 2 daagse conferentie hadden we ook de keus om aan een workshop “theatersportmee te doen.
Naast  de meer serieuzere onderwerpen van deze dagen was dit een leuke ontspannen manier om in een groep van 14 mensen op een ander manier bezig te zijn.
Er was maar een enkeling bekend met improvisatietheater maar…
Hannah stelde ons vanaf het begin gerust en bouwde de spelvormen zo geleidelijk op dat na een half uur iedereen van de groep al genoeg vertrouwen had om zelf met een aantal spelvormen aan de gang te gaan.
Het leuke daarbij was ook dat Hannah steeds weer de link legde naar onze eigen onderwijspraktijk en hoe je deze spelvormen ook voor je eigen leerlingen kon gebruiken.
We hebben erg veel plezier gehad, veel gelachen en met een hele andere kant van collega’s kennis gemaakt.
Na afloop waren er alleen maar enthousiaste reacties!
Kortom een echte aanrader om ZieZus in te huren als je op zoek bent naar een meer dan sprankelende workshop.
April 2013
AED Leiden
Monique

Beste Hannah,
We hebben ons goed vermaakt afgelopen vrijdag. Was een vrolijke en ontspannen afsluiting van de dag. Ik zou het iedereen aanraden!
Kind regards/Met vriendelijke groet,
Tjarda
Manager Bedrijfsvoering
KÜHLER & TROOSTER
International Mental Health

Dag Hannah,
Bijna twee weken geleden alweer,
Ik geniet nog na van de workshops, de voorstelling, het warme afscheid van kinderen en ouders en jullie mooie lied.
Nogmaals dank je wel.Het ga jullie goed en wie weet waar we elkaar nog eens zullen treffen.
Hartelijke groet, ook voor Irene,
Truus
School voor S.O in Amsterdam

Hannah heeft in april, mei en juni 2007 de leden van Theatersportvereniging ’t Slippertje in Den Haag getraind. Hannah heeft naast een flinke dosis geduld een aanstekelijk enthousiasme en alle vaardigheden in huis om de Slippers te trainen. Hannah werkt gestructureerd, positief kritisch, met een goed gevoel voor individuele wensen en met humor. Als vereniging zijn we blij met een trainer als Hannah die ons niet alleen nieuwe vaardigheden leert maar ook blijft hameren op de basis. Dat was ook precies wat we nodig hadden. De Slippers zijn dan ook heel blij dat Hannah in het nieuwe seizoen nog eens wil trainen.
Sander
Theatersportgroep ’t Slippertje Den Haag

Hoi Hannah, 
Je lessen theatersport hadden veel rust, met aandacht voor warming-up en samenspel, waardoor in het verloop van de les effect (samenspel) te zien was. Je richtte je in lessen niet op ‘makkelijk scoren door bv. grappen’, maar op 
verhaalopbouw/spelverloop. Ik heb het een groot voordeel gevonden dat je niet uit theatersportland kwam. De spelletjes waren ondergeschikt. Verder vond ik de herhaling van oefeningen wel fijn. Dit maakte de lessen herkenbaar. Ik vond het plezierig les van je te krijgen en wat mij betreft ben je van harte welkom voor nog meer lessen.
Odette 
Theatersportgroep “Moeders Mooiste” uit Leiden