ROEPUMA VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJK BEPERKING

ROEPUMA VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJK BEPERKING

ZieZus speelt haar improvisatietheater voorstelling ROEPUMA voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Samen met het publiek bedenken de spelers een verhaal dat past bij de beleefwereld van de mensen in de zaal. Vol liedjes, grapjes en avontuur.

In een voorgesprek bespreken we wat het functioneringsniveau is van de volwassenen en wat voor soort voorstelling of thema aansluit bij bij de doelgroep.

ZieZus draagt zorg voor een muzikale voorstelling met veel meezingers en een makkelijk en toegankelijk verhaal. Op het podium mogen mensen uit het publiek meespelen als ze het willen. Ze worden helemaal in het zonnetje gezet.

We spelen Roepuma ook voor kinderen met een verstandelijke beperking of voor kinderen zonder verstandelijke beperking.

Voor vragen over inhoud en prijzen, boekingen of meer informatie
kunt u contact opnemen met ZieZus, eigenZinnig theater.

REACTIES VAN OPDRACHTGEVERS VOOR ONZE ROEPUMA VOORSTELLING VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING:

Hallo Hannah,
Het ‘mag’ eigenlijk niet meer (van wie vraag ik me altijd af…) maar alsnog de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Ik vond het ook echt een ontzettend leuke voorstelling!
Veel leuke, vermakelijke en ontroerende momenten.
Ik vind het knap hoe jullie het ter plekke allemaal zo weten neer te zetten.
Ontzettend leuk ook dat juist Mi Fung (de oliebollen verkoopster) en Irma op het podium kwamen en zo’n uitgebreide rol kregen.
Irma is een natuurtalent als het op acteren aan komt, fantastisch om te zien hoe zij direct en zonder enige gene in haar rol duikt.
Maar uiteraard waren de andere rollen ook goed bedacht en vooral goed uitgevoerd!
Kortom, niets dan lof ?
De mensen die ik heb gesproken waren ook enthousiast. “Een leuk stuk en mooi om te zien hoe jullie het zo toegankelijk weten te maken voor deze doelgroep”
“leuk om mee te doen *giechel giechel*” (Mi Fung)  “ik had wel meer willen doen” (het potlood) En zo nog wat meer enthousiaste opmerkingen van de ondervraagden en spontane reacties. Dus absoluut weer voor herhaling vatbaar, ook van onze kant!!
Ik ga de foto’s voor je op cd laten zetten, dat doet de afdeling ICT voor ons. Dus je krijgt deze opgestuurd per post zodra ik hem in handen heb.
Hartelijke groeten aan je mede Ziezussen ? en tot binnenkort!
Groetjes,
Ilse
Afdeling Vrijetijdsbesteding
Prinsenstichting    

Hallo Hannah,
Ook wij hebben weer enorm genoten van jullie optreden. En met ons de clienten en begeleiders, we hebben zoveel positieve reacties gehad.
Wat mij persoonlijk heel erg aanspreekt is de persoonlijke manier waarop jullie mensen benaderen en betrekken bij jullie spel en dat er ruimte is voor de clienten om mee te doen, en ze voelen zich daar zo goed bij. Dat is duidelijk zichtbaar en heel mooi.
Een van de vrijwilligers gaf later aan dat ze emotioneel werd van de vertolking van Nicole, omdat het zo’n mooi momentje was en jullie haar ook haar moment gaven.
Echt weer ontzettend leuk.
Tot oktober.
Groetjes, ook namens Nel
Monique
Ouderenadviseur ASVZ

Het is inmiddels twee weken geleden. Maar zeer de moeite waard om te delen. We hebben in de herfstvakantie een waanzinnig leuke voorstelling mogen zien van ZieZus. We hebben niet alleen gekeken. We mochten zelf meedoen en meedenken met het verloop van het verhaal. Echt ontzettend leuk! ZieZus, bedankt voor de leuke middag.
Martha
persoonlijk ondersteuner Spotlight Theater/ medewerker preventieteam

ZieZus, eigenZinnig theater stimuleert de Zintuigen!