Hallo Wereld reacties

Hallo Wereld reacties

Hier leest u reacties op onze interactieve kindervoorstelling Hallo Wereld waarin Opa zijn reisverhalen deelt met zijn kleindochter.

Hoi Hannah,
Wat was het ontzettend leuk vanmorgen! De kinderen vonden het fantastisch en zeiden ook meerdere malen dat ze jullie zo lief vonden. De herkenning van de thema’s in de groep was een succes en werd heel erg gewaardeerd door de kinderen en de juffen. Erg leuk dat er meerdere kinderen op het podium mee mochten doen en dat ook bijna allemaal wel wilden. Vrolijke liedjes, leuke bewegingen en dansjes…kortom, het was top!
Ik wens jullie alvast een fijn weekend!
Groetjes,
Irene
Oecumenische Basisschool Klimop Purmerend

Goedemorgen Hannah,
Wat hebben we allemaal genoten van de voorstellingen.
Erg mooi om te zien hoe ook de kinderen mee deden.
Prachtige interactie!
Met vriendelijke groet,
Mei freonlike groetnis,
Minke
KBS de Tarissing Drogeham

Hartelijk dank voor de mooie en humoristische voorstelling.
ZieZus Eigenzinnig Theater weet alle kinderen mee te krijgen in hun voorstelling Hallo Wereld en heeft ook de nodige aanpassingen van te voren gevraagd heel subtiel verwerkt.
Ik heb nog nooit een kind zo enthousiast een Eiffeltoren zien spelen en de hele zaal horen meebrullen.
Heel knap met kinderen van 8 – 12 jaar, waarvan een groot deel anderstalig zijn.We gaan zeker nog een keer met jullie kapitein in zee.
Met vriendelijke groet,
Mirjam 
Coördinator Sociaal Domein en Studiebieb

Op 13 oktober heeft ZieZus Hallo Wereld gespeeld in het Kasteel Dussen. Zoals we van hun gewend zijn, was ook dit weer een voorstelling met veel humor, waarin voor de kinderen ook weer veel te leren viel.Het improvisatietalent van Hannah en Irene is in een woord geweldig te noemen.Ruim 300 schoolkinderen uit het Land van Heusden en Altena hebben de voorstelling gezien en de reacties waren alom positief
Dames, bedankt en graag tot een volgende keer!
Tessa
Stichting Kasteel Dussen

Hallo hannah en Jelke,
Ik heb alleen maar positiefs gehoord over jullie voorstelling weer. En zo leuk aansluitend op ons projectthema en bij onze liedjes. Een verlegen meisje dat nieuws altijd eng vindt, ze begon aan mijn arm hangend tegen mij aan gekropen, speelde uiteindelijk mee en ze wilde zelfs nog een keer aan de beurt komen.
Bedankt voor de super leuke voorstelling en tot de volgende keer.
Groetjes,
Arianna 
Leerkracht groep 1 van de 8e Montessorischool Amsterdam)

Wat een GEWELDIG feestje heeft mijn zoon Matej vanmiddag bij de voorstelling Hallo Wereld gehad !!! Super bedankt!!! Jullie zijn TOP!!!
Groetjes, Lenka Urbanova

He Hannah,
Hallo Wereld was echt een super leuke voorstelling!! Je hebt erg leuke collega’s, ze deden het geweldig! En ook zo leuk dat ze de kinderen er zo bij betrekken, de kinderen waren ook allemaal erg enthousiast!! Echt helemaal top! Dank jullie wel! Wij gaan vol enthousiasme aan ons project werken!
Groetjes van
Leonie
Rooms Katholieke Basisschool St. Antonius, Kortenhoef

Hoi Hannah,
Heel erg bedankt dat jullie op het laatste moment nog konden komen, iedereen was weer erg enthousiast over Hallo Wereld.
Fijne zomer!
Oja, en zet ons maar vast in je agenda voor volgend jaar! Want we vinden het fijn als jullie volgend jaar ook weer komen spelen.
Groetjes van Anouk
Troelstraschool, Amsterdam

Bekijk hier foto’s van Hallo Wereld.