hallo wereld_2Wegens groot succes van deze interactieve voorstelling tijdens de Kinderboekenweek 2012 blijven we deze voorstelling spelen.

Nina vindt in deze jeugdtheatervoorstelling bij haar opa en oma een spannend voorwerp op zolder. Het is een wereldbol, helemaal onder het stof. De wereldbol is van opa. Opa heeft over de hele wereld gereisd toen hij kapitein was op een groot schip. Nina wil alles weten over de spannende avonturen die opa heeft beleefd. Waar is opa geweest? In welke landen? Waar ontmoette hij oma? Opa weet het zelf niet meer zo goed… De kinderen uit de zaal helpen opa zijn geheugen op te frissen. Help je mee?

In deze interactieve, muzikale meespeelvoorstelling neemt ZieZus kinderen 4-12 jaar mee op wereldreis. De kinderen bepalen waar we van boord gaan.

Deze voorstelling past goed bij de thema’s: reizen; avontuur; landen; de wereld; vervoersmiddelen*; voertuigen.

*Vervoersmiddelen: wanneer een school (of bibliotheek) bij het onderwerp ‘reizen’ eerder ‘vervoersmiddelen’ dan ‘landen’ of ‘de wereld’  centraal heeft staan, dan kunnen we een speciale versie van deze voorstelling spelen. Dan verwerken we de vervoersmiddelen in de voorstelling die in de klas worden behandeld (bijvoorbeeld ‘vliegtuig’, ‘onderzeeër’ of ‘bus’. Neem contact op voor overleg. 

Wanneer school met een of twee landen of culturen bezig is kan dit worden doorgegeven en kunnen wij die in de voorstelling verwerken.

Na afloop van de voorstelling krijgen jullie het themalied van de voorstelling op papier (in notenschrift met akkoorden erbij). Het lied is niet het Kinderen voor Kinderen lied met dezelfde titel, maar een lied geschreven door Hannah Borst en Jelke Smit van ZieZus.

Bekijk foto’s van Hallo Wereld >>

Speelperiode: vanaf oktober 2012
Duur voorstelling: ongeveer 45 minuten.
Doelgroep: kinderen 4-12 jaar of opsplitsen in 4-7 en 8-12 of in ‘bouwen’ (onder-midden-bovenbouw).
Aantal kinderen per voorstelling: per opdrachtgever worden de wensen besproken.
Locatie: In de gymzaal/speellokaal van de school; in de (voorlees)zaal van de bibliotheek, in overleg.
Contact: Bel of mail ons en dan maken wij een passend programma voor u.

Voor vragen over inhoud en prijzen, boekingen of meer informatie kunt u contact opnemen met ZieZus, eigenZinnig theater.

ZieZus, eigenZinnig theater stimuleert de Zintuigen!