Kindervoorstelling LEZEN IS LEUK voor scholen en bibliotheken rond thema boeken, lezen en voorlezen

PRESENTATOR OF DAGVOORZITTER IRENE VAN DER AART

Presentator of Dagvoorzitter Irene van der Aart
Wilt u voor uw evenement, congres of bijeenkomst een veelzijdige presentatrice of dagvoorzitter die ook nog eens op maat liedjes kan zingen? Dan stellen wij graag Irene van der Aart aan u voor.
Irene’s kracht is haar gevoel voor humor, spontaniteit en improvisatievermogen.
Voor kinderen en docenten presenteert ze al jaren regionale en provinciale voorleeswedstrijden voor groep 7 en 8 door het hele land. Of ze nou presenteert voor een groep kinderen of volwassenen maakt haar niet uit; Irene blijft zichzelf.

Irene luistert ook bijeenkomsten op samen met een pianist.  Naast het verzorgen van de presentatie geeft ze de sfeer van een dag terug, of vat deze samen, in één of meerdere liedjes op maat.
Meer informatie over Irenes activiteiten leest u bij Over ZieZus. En natuurlijk op haar eigen website: www.irenevanderaart.nl

ZieZus kan naast een presentator of dagvoorzitter ook zorgen voor de nodige ontspanning of energieboost tijdens uw evenement. Zo kunnen we een improvisatiecabaret voorstelling spelen of een liede op maat  voor uw publiek maken of zingen. We kunnen de dag ook openen met een ludieke warming-up.

Hallo Irene,
Hierbij wil ik jou bedanken voor een geweldige dagvoorzitter.
Ook wij (als team) zijn erg goed, want we hebben een erg goede bij ons thema passende dagvoorzitter gekregen.
Om je met een 260 vrouwen (mannen tel ik niet eens mee) om te zien gaan. Prachtig.
Kernwoorden: Geïnformeerd, erg humoristisch. agendavast, strakke en daadkrachtige leiding aan forum en sprekers, goede drama, goede interactie met Theducater, zaal en sprekers.
Veel lovende reacties van het publiek.
Namens het organiserend team: BEDANKT!
Met vriendelijke groet,
Dirk Mantel
Regiocoördinator Federatie VPTZ Oost-Gelderland
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.