Reacties Improvisatiecabaret voorstellingen & Musicals op maat

Reacties Improvisatiecabaret voorstellingen & Musicals op maat

Lees hier reacties op onze improvisatiecabaret (of improvisatietheater op maat) voorstellingen en musicals op maat. ZieZus speelt deze voorstellingen op maat op locatie. In de voorstellingen gebruiken de spelers hun publiek als grote inspiratiebron voor de inhoud van de voorstelling of musical. Ook wordt voorafgaande informatie en input uit workshops en lezingen verwerkt in de voorstelling.

Hallo ZieZus,
Ja het was een bijzondere middag met een fantastisch optreden van jullie op de dag van de mantelzorg! Dat vonden wij als organisatie maar ook de bezoekers waren zichtbaar geraakt door:
Jullie warme open uitstraling
Het pianospel en jullie (geïmproviseerde) liedjes
De oprechte waardering voor de mantelzorgers
Het herkenbare ‘gewone’ menselijk verhaal
Spannend en respectvol tot het eind
De boodschap: wanneer je aandacht hebt voor elkaar kom je een heel eind en kun je als mens veel hebben!
Nogmaals dank daarvoor!
Veel succes samen en misschien tot ziens!
Ingrid
Wellzo Vrijwilligerswerk

Gisteravond heerlijk genoten van jullie theateravond in De Twijn in Zwolle. Ook de reacties van de andere aanwezige ouders waren overweldigend. Hartelijk dank voor deze avond die “Ouders weer in hun kracht” zet.
Dries Bakker
Voorzitter Ouderraad De Twijn

Goedemorgen Irene,
De teamdag was geslaagd en leuk! Nog bedankt daarvoor.
Monica
Gemeente Amersfoort

[Fragment uit de evaluatie van de congrescommissie van het congres Samen Nog Beter 4, gehouden op 16 april 2015]
Als avondprogramma van het congres kregen wij een hilarisch optreden van ZieZus! Op basis van eigen inspiratie tijdens de lezingen die ze bijgewoond hadden en input uit de zaal (als zij het aangaven moest de zaal iets roepen), speelden ze volledig geïmproviseerd en met veel humor een sketch van een Rotterdamse jongen Wesley met SOLK en zijn moeder Shirley, die bij de psycholoog kwamen om hiervoor behandeld te worden. Ook muziek en liedjes werden ter plekke bedacht. Superknap en erg leuk! Zeer geslaagd dus.
Sonja, GZ-psycholoog
OLVG Amsterdam

Beste Irene, Hannah en Jelke,
Wat een ontzettend leuke avond hebben jullie afgelopen zaterdag, 22 maart 2014, verzorgd om de vrijwilligers van de gemeente Zuidplas in het zonnetje te zetten. Met een goed gevulde zaal vrijwilligers voor de pauze de voorstelling “Vrijwilliger, de musical”. Een interactief gedeelte met improvisatietheater en een leuke rol voor en door onze kinderburgemeester. Geweldig was dat.
Ook het gedeelte na de pauze met de uitreiking van de vrijwilligersprijzen was erg treffend, zeker door jullie extra persoonlijke noot voor de winnaars van de 5 prijzen in de vorm van een sketch of een lied.
Een avond tenslotte om met veel genoegen op terug te kijken.
Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord!
Met vriendelijke groet,
Leo 
Afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling

Afsluiting Inspiratiedag ‘Kunst van Lezen” Theatervoorstelling Ziezus
De dag werd afgesloten met een spetterende voorstelling van theater ZieZus. De drie actrices improviseerden ‘samen’ met het publiek een hilarisch verhaal rond lezen. De dames waren de hele dag aanwezig en verwerkten op humoristische wijze de (vak)termen uit de lezingen in hun rollen. Er werd gezongen onder begeleiding van de piano, verkleed en veel gelachen. Een aanrader dus om eens te boeken voor in je bibliotheek. www.ziezus.nl
Stieneke Eising, Forte Fiante september 2010
[uit: Verslag over de Inspiratie dag “Kunst van Lezen – Bibliotheek in de basisschool” op 14 september 2010; Openbare Bibliotheken & Stichting Lezen]

Beste Corinne,
Het optreden van Irene en Hannah was erg geslaagd, het was erg positief ontvangen en hun improvisatie was zeer actueel.
Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen.
Met vriendelijke groet,
Lenneke van Right At Home Nederland

Ha Hannah,
Nog even zo terugkijkend wil ik je nogmaals laten weten dat we geweldig genoten hebben van je/jullie optreden!
Ik hoor alleen maar goede berichten! Mensen hebben ook echt tot tranen toe gelachen!
Iedereen vond de 2 daagse super geslaagd en je/jullie hebben daar ook een belangrijke bijdrage aan geleverd.
Ook de tijd die jij erin gestopt hebt om goed op de hoogte te zijn van wat er speelt binnen de AED en binnen die 2 dagen vond ik bewonderenswaardig.
Nogmaals heel erg bedankt en wie weet zien we elkaar nog eens ergens.
Succes met al je  werkzaamheden.
Hartelijke groet,
Monique
Ambulante Begeleiding/SVIB-er|cluster 3
Ambulant  begeleider ZML
Ambulante Educatieve Dienst

Hallo Irene
Ik heb zoals je vroeg aan mij bij de aardhuizen in Olst bij vrouwen van nu wat foto’s en jullie slotlied op de FB groep van Vrouwen van NU gezet. Het was fantastisch wat jullie deden samen. Niets dan lof ook van de andere dames om mij heen.
Gr Anri afd. Delden. Vrouwen van Nu.

Beste Irene en Hannah,
Ik wilde jullie heel hartelijk bedanken voor het geweldige optreden dat jullie vrijdag voor ons hebben gedaan. Iedereen was enthousiast en lovend over jullie performance. Geweldig knap hoe jullie met zo weinig informatie al improviserend een organisatie in beeld kunnen brengen . We vonden het behalve hilarisch en komisch ook verrassend ontwapenend.
Jullie optreden heeft volgens ons een positief effect gehad op de hele avond en dat was ook de bedoeling.
Ik wens jullie heel veel succes met jullie verdere carrières, ik hoop jullie nog eens te kunnen zien spelen.
Dr. E. T.
Regionale Huisartsenpost Zutphen

Al tweemaal heb ik mogen genieten van Hannah en Irene. Zij weten als geen ander allerlei onderwerpen luchtig en muzikaal aan te kleden en zorgen ervoor dat er weer ouderwets gelachen wordt! Hun voorstelling is wervelend en bruisend en hun improvisatietalent is ongekend!
Carole (Secretaresse van het Jaar, 2005)
Belastingdienst

Hoi Irene, Hannah en Camiel,
We kijken echt terug op een geslaagde dag !.Iedereen was echt hartstikke enthousiast over jullie optreden !  Mensen vroegen aan mij hoe jullie heten dus als jullie weer een keer door het land touren zal ik jullie promoten Dus namens alle “dienders” van Utrecht-West : Bedankt !!
Het ga jullie goed en wellicht zien we elkaar weer eens bij een voorstelling of een andere gelegenheid !
Groet !
Ellen 
Jeugdcoordinator Politie Utrecht-West

Beste Hannah,
Namens de congrescommissie wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie fantastische bijdrage aan het Samen Nog Beter 6 congres!
Wellicht tot zien!
Met vriendelijke groet,
Sue
accountmanager & congres projectcoördinator ZonderZorg

Beste Hannah,
De reacties op de voorstelling waren erg positief. Zowel van mijn CMT (Collegiaal Management Team) alsook van de medewerker van Unit Uitbetaling. Vooral de muzikale ode aan Jannie en het stukje met Lars waarin jullie zijn leven naspeelden. Men vond het hartstikke knap dat jullie zo goed kunnen improviseren. Wie weet zien we elkaar nog. Veel succes met jullie activiteiten.
Yan
Belastingdienst, Unit Uitbetaling

Dames!
Met enige scepsis betrad ik afgelopen vrijdagavond jullie arena.
Moest in het begin af en toe bewust mijn gesloten houding (armen over elkaar) losbreken.
Tot mijn grote genoegen werd ik totaal meegesleept door jullie professionele spel en betrapte me erop geheel in het verhaal mee te gaan.
Veel humor, jullie pareerden bijv.  de hormonale directheid van de jonge almeerse honden op een geweldige wijze!
Ik ga ruim reclame voor jullie maken. Nogmaals chapeau en groet aan jullie alledrie!
Gerard
dirigent. Bezoeker maandelijkse improvisatiecabaret voorstelling ZieZus in de Nieuwe Zaal in Almere

Jullie improvisatiecabaret optreden tijdens het ambtsjubileum van B. was erg geslaagd dinsdag. Ik vond het heel leuk. Jullie speelden goed in op dingen die werden gezegd. Ik vond het echt fantastisch hoe jullie om gingen met de informatie die jullie kregen. “bufferen”, “kop”, “medicatiebewaking”. Het was duidelijk dat jullie geen idee hadden waar het overging, maar jullie wisten dat in zo’n vorm te gieten dat dat helemaal niet uitmaakte. Juist doordat jullie het in een totaal andere context plaatste werd het erg grappig en, raar genoeg, heel herkenbaar voor iedereen. Ook vond ik het knap dat jullie met relatief weinig informatie zo’n afwisselende show neerzetten.Improvisatie werkt echt! Het was puur vermaak, van begin tot eind.
Van collega’s heb ik veel positieve reacties gehad, zoals: “Leuk!”, “Knap om alles te improviseren”,”Hadden ze het echt niet van te voren ingestudeerd?” en “Schot in de roos.” B. zelf en zijn vriendin hebben genoten en vonden het “heel treffend”.
Bedankt voor het optreden en tot een volgende keer!
Marjolijn
Ziekenhuisapotheek Midden-Brabant

Afgelopen woensdag heb ik op de SKOR dag jullie improvisatietheater voorstelling mogen bijwonen. Ik heb er echt van genoten. We hebben er afgelopen week nog veel over gesproken op school.Wat zijn jullie creatief! Petje af hoor.
Hartelijke groet, of kan ik beter zeggen: krijg het SKOR! 😉
Heidi
SKOR

Alsnog bedankt voor de last-minute boeking. Fijn dat jullie je aan hebben kunnen passen aan de voorkeuren van de gasten, dit waarderen we zeer. We hebben enkel positieve reacties ontvangen, dus een samenwerking is in de toekomst voor herhaling vatbaar. Wat ik door de raampjes heb gezien, zag er in ieder geval goed uit. Wellicht tot snel en nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet,
Liselotte
Muziek-, theater-, productiebureau
Arjan van Dijk Groep

Jullie optreden tijdens onze kwartaalbijeenkomst was verrassend, creatief en vol humor. Jullie weten op een originele manier herkenbare situaties voor het publiek te improviseren. De groep maakt ook goed gebruik van interactie met het publiek. Jullie staan garant voor een verfrissende vorm van ontspanning! Een aanrader voor liefhebbers van cabaret!
Karin 
Manager Team Inloop van Rabobank Westland

Dag Hannah en collega’s,
Wij vonden jullie optreden erg geslaagd. Hoogtepunten voor mij waren de leuke introductie van onze sectorvoorzitter, de medewerker op het podium met de toeter en de interactie met het publiek (geluiden). Ik vond het leuk om ‘kerntaak’ (kjerntakie) in het russisch te horen. Erg grappig. Jullie zang is overigens erg goed!
Nogmaals bedankt.
Esmeralda
B/CICT Resourcemanagement HRM RM (Belastingdienst)

Bekijk hier foto’s van onze voorstellingen voor volwassenen.