Reacties op kindervoorstellingen tijden de Nationale Voorleesdagen

Reacties op kindervoorstellingen tijden de Nationale Voorleesdagen

Hier leest u reacties m.b.t. de voorstellingen die ZieZus speelt rond de Nationale Voorleesdagen. Deze kindervoorstellingen zijn uitermate geschikt voor bibliotheken en basisscholen. Makers en spelers zijn Hannah Borst en Irene van der Aart.

Beste Hannah en Irene,
Jullie waren fantastisch!!! Erg genoten van jullie optreden en ook enkel positieve reacties ontvangen.
Hartelijke groet,
Denise
Bibliotheek Utrecht

Beste Hannah en Irene,
De kleuters en juffen van de Ireneschool in Krimpen aan de Lek hebben genoten van jullie voorstelling “Een huis voor Harry”. Bij binnenkomst van de kinderen in de zaal werd er gelijk al sfeer gecreeerd met prachtige door jullie zelf gespeelde muziek. De makkelijk mee te zingen melodieën maakten dat de kinderen al snel mee konden zingen. Goed doordachte interacties met het publiek waardoor de aandacht vastgehouden werd. Aanstekelijk spel met eenvoudige attributen die de fantasie stimuleren. Kortom een top voorstelling. Bedankt!
Marjolein
Prinses Ireneschool Krimpen aan de Lek

Hallo Hannah,
Ik heb inmiddels ook de reactie namens de Boekenvrienden en ook zij hebben het vorige week als heel erg leuk ervaren. Een geslaagde middag met een grote opkomst! De interactieve voorstelling was een groot succes!
Goed weekend en hartelijke groet,
Irma
Bibliotheek Brummen | Voorst

Wat een cadeautje om vandaag met mijn zoons bij jullie voorstelling Moppereend te mogen zijn. Heerlijk gelachen met de kinderen om een geweldig mopperende eend! De hele voorstelling was een feestje! De liedjes en boodschap voor eend zullen nog geregeld horen. Dank jullie wel. Fantastisch gedaan!
Carolien

Hallo Hannah,
Ik vond het een erg leuke voorstelling. Kinderen en ouders hebben genoten, naar mijn idee. Jullie gaan goed om met onverwachte dingen, zoals bijvoorbeeld die geitenmuts, die in de knoop zat. Kinderen laten meedoen is ook altijd top bij deze leeftijd.
Enige opmerking is dat ik vond dat wij als volwassenen wat lang moesten mopperdemopperen ( dat geluid op de achtergrond). Je merkt dat men daar op een gegeven moment klaar mee is. Verder top voorstelling en ik hoop in de toekomst nog een keer met jullie te werken.
Gabrielle
Bibliotheek Gelderland Zuid

Hoi Hannah,
Het was erg leuk gisteren van wat ik heb gehoord van mijn collega’s en de foto’s die ik heb gezien. Jullie zijn fantastisch!
Madalina
FlevoMeer Bibliotheek

Hoi Hannah,
Bedankt voor de leuke show gisteren.
Met vriendelijke groet,
Marije
KMN Kind & Co