_IZF6365Piet op Pad!

ZieZus speelt speciaal in de Sinterklaastijd de improvisatievoorstelling ”Piet op Pad!”

Piet moet een belangrijk pakje afleveren in de schoen van Nina. Niet zomaar een pakje. Het cadeau dat Nina al zooooo lang wil hebben. Sinterklaas geeft een belangrijke raad: “Raak het onderweg niet kwijt!”

Alleen de weg is lang en het is donker buiten. En Piet moet lang lopen. En klimmen. En de weg zoeken. Piet wordt afgeleid. En.. waar is het pakje nou? Oh oh…  Piet is het pakje kwijt.

Wie helpt met zoeken? Lukt het Piet om op tijd het pakje in Nina’s schoen te stoppen? Loopt het goed af?

De kinderen bepalen samen met de spelers waar de voorstelling heen gaat. Om welk cadeau gaat het? Waar gaat Piet zoeken? Wie komt hij tegen? De inhoud van de voorstelling is grotendeels nog onbekend, maar één ding is zeker: het wordt weer een spannende, muzikale, interactieve en humoristische voorstelling!

Improvisatievoorstellingen zijn interactieve voorstellingen die  met hulp van  kinderen bedacht en gespeeld worden. De kinderen mogen dingen roepen die de spelers meteen gebruiken in de voorstelling. Meespelen mag ook. Als de wind door de bomen giert,kunnen we zeker wat bomen gebruiken op het podium! Als Sinterklaas een scène speelt met Piet, wil een kind vast een van deze rollen spelen. Misschien wil een kind uit het publiek wel delen met de groep wat hij of zij nou heeeeel graag in de schoen zou willen vinden. Misschien mogen alle kinderen wel tegelijkertijd meespelen… we verklappen niet hoe dat er uitziet. Daar moet je eens bij zijn.

Kortom, alles kan gebeuren in deze interactieve, muzikale voorstelling.Omdat de kinderen zoveel invloed hebben op de voorstelling zullen ze deze niet snel vergeten.

Leeftijd: (4-8) jaar.
Spelers: Hannah Borst, Jelke Smit en Irene van der Aart
Geschikt voor: scholen & bibliotheken en andere kindgerichte organisaties

Voor vragen over inhoud en prijzen, boekingen of meer informatie kunt u contact opnemen met ZieZus, eigenZinnig theater.

ZieZus, eigenZinnig theater stimuleert de Zintuigen!