Reacties IK WIL ZINGEN

Reacties IK WIL ZINGEN

Reacties op het prentenboek IK WIL ZINGEN en de voorleesvoorstelling IK WIL ZINGEN

Reactie op whyilovethisbook.com door Saarein ter Brake.

Wat een ontzettend leuke voorstelling hebben we hier vorige week gezien op de Vondel. Creatief, interactief en vol humor voor jong en oud. Hannah weet ieder kind een plaatsje in de zon te geven en geen reactie is te gek of ze geeft er een leuke draai aan. De voorstelling is heel erg aan te bevelen en ook het boek met de mooie plaatjes is goed te gebruiken in in ieder geval onze kleutergroepen. Dankjewel, Hannah, namens alle kinderen en juffen uit de honden-,beren-, giraffen en natuurlijk uilengroep.
Aleida
Obs Joost van den Vondel

Dag Hannah,
Ik wil je namens de kinderen en het team van harte bedanken. Ze hebben het erg leuk gevonden; beide voorstellingen. Ze waren erg over jou te spreken; vol enthousiasme en weet van en over het speciale kind. Dat is zo fijn. Dus… nogmaals hartstikke bedankt. Wij hebben genoten.
Anita
SBO Het Palet in Weert

Beste Hannah,
Wij hebben enorm genoten van de voorstelling!! Geweldig leuk, verantwoord, educatief en aansluitend bij de belevingswereld van de kleuters.
In de klas nog genoten van het boekje en al meerdere keren “soep” gemaakt in de kring waar de kinderen heerlijk in konden “roeren”…proeven en …altijd goed gelukt!!
Dank je wel.
We houden jullie zeker in gedachten als er weer eens tijd/budget is voor zoiets moois.
Met hartelijke groet en wellicht tot de volgende keer,
Pauline,
juf groep 1/2 Oranje Nassauschool Muiderberg.

Beste Hannah,
Hiermee willen we je nogmaals bedanken voor het spelen van de voorstelling ‘Ik wil zingen’.
Een erg leuke interactieve voorstelling. Mooi om te zien hoe je de kinderen erbij betrekt en ze op een positieve manier mee laat spelen.
Ook al loopt het soms niet zoals je verwacht en doen de kinderen iets anders, je geeft er een draai aan en geeft hen positieve feedback en zo komt alles weer ‘op z’n pootjes terecht’.Ook mooi om te zien hoe de kinderen zaten te glunderen en meededen.
Kortom, chapeau!!
Met vriendelijke groet,
Marjon
Bibliotheek Scherpenzeel
___________________________________

Marjon de Kruijff
de Bibliotheek Scherpenzee

Hoi Hannah,
Bij deze de reactie van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad op jouw voorleesvoorstelling:
Groot en klein heeft genoten van het grappige en ontroerend verhaal van prinses Pia, hoofdpersonage in het nieuwe prentenboek van Hannah Borst met de titel: Ik wil zingen”. Het verhaal is leerzaam omdat Hannah de kinderen laat zien dat je moet doen waar je zin in hebt en waar je goed in bent! Worden wie je bent ook al hebben anderen daar bedenkingen bij.
Alle kinderen worden enthousiast als ze merken dat, na het lezen van het boek, het verhaal samen wordt nagespeeld in prachtige kostuumonderdelen. De meisjes willen allemaal graag een keer prinses Pia zijn geweest. Mooi decor en een enthousiaste voorstelling waarbij alle kinderen worden betrokken.
Met vriendelijke groet,
Trijntje, medewerker informatie & advies
Bibliotheek Lelystad

Dag Hannah, we bestellen je boek voor de bibliotheek Almere.
Veel succes ermee!
Met vriendelijke groet,
Akkie, collectiemanager
De Nieuwe Bibliotheek Almere

Beste Hannah,
Bedankt voor je leuke voorstelling! Wij, maar vooral de kinderen hebben enorm genoten! We vonden dat je het ontzettend goed hebt gedaan. De voorstelling was interactief en je was duidelijk naar de kinderen toe.
Nogmaals hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer!
Groeten,
Marzia
Jeugdwerker & stagecoördinator De Mussen, Den Haag

***** (Bol.com)Favoriete kinderboek
DizLB 22 januari 2021
Ik raad dit product aan
Fantasierijk
Mooi vormgegeven
In 2018 samen met mijn dochter van toen 5 naar een voorlees/zing middag geweest van de schrijfster over dit boek. Tot op de dag van vandaag is dit boek bij ons in huis favoriet, ook voor haar broertje (en papa en mama). Een mooi verhaal met prachtige illustraties waar ook vriendjes en vriendinnetjes van smullen als ik voorlees.

Goedenavond Hannah,
Over je boek: goed geschreven, een niet alledaags thema maar stimulerend.
Vooral onze kleindochter van 8 jaar vindt het een super verhaal. Ze zei: oma, ik wil juf worden en Carlijn (zus) zegt dat ik dat niet kan, maar als je iets echt wilt lukt het he, kijk maar naar Princes Pia.
Leuk he?
Veel succes toegewenst met de verkoop.
Goed weekend toegewenst en harte groeten,
Corien
Boekhandel Koster, Urk

Hoi Hannah,
Echt fantastisch gedaan, de voorstelling. De kinderen vonden het ontzettend leuk!
Groet,
Kelly
Begeleider buurthuis De Mussen

Ik heb van Clavis een exemplaar van ‘Ik wil zingen’ ontvangen, MOOIIIII is ze!!!
Liefs!
Monique
De Nieuwe Boekhandel Amsterdam

IK WIL ZINGEN *****
Een sprookjesachtig mooi boek .
Toen ik dit boek voor de eerste keer zag dacht ik: ‘Wow wat een prachtig mooi boek’. Ik heb het boek eerst heel voorzichtig doorgebladerd voordat ik het verhaal ben gaan lezen. Elke bladzijde is een genot om naar te kijken. Prachtige illustraties in mooie warme kleuren.
Het verhaal in het kort: Het verhaal gaat over prinsesje Pia die heel graag zingt en er van droomt om later zangeres te worden. De bloemen en vogels worden vrolijk van haar en doen met haar mee. Maar dit vinden de mensen om haar heen ( de postbode, de tuinman en de kokkin) geen goed idee. Zij vinden zangeres geen beroep en vinden hun eigen beroep beter want daar worden zij blij van. Prinsesje Pia wordt steeds verdrietiger en wanneer haar vader (papa Koning) ook nog zegt dat dit geen beroep is, holt ze de kasteeltrap op en kruipt in haar bedstede. Ze blijft er wel drie dagen en nachten in. Maar dan gebeurt er van alles rondom het kasteel. De bloemen bloeien niet meer. De vogels fluiten niet meer. De postbode laat zijn brieven vallen etc. Ze missen prinsesje Pia en haar zingen en gaan naar haar toe in haar slaapkamer. Daar vragen ze wat er aan de hand is en dan ,wanneer prinsesje Pia probeert uit te leggen wat ze graag wil, verschijnt oma. En oma vertelt prinsesje Pia dat ze moet doen wat zij het liefste wil doen, omdat ze daar gelukkig van wordt. Dan gaat prinsesje Pia gaat weer zingen en is iedereen weer blij. Eind goed al goed.
Mijn mening:Zoals ik aan het begin schreef is het een prachtig boek om te zien . De tekeningen zijn sprookjesachtig, kleurrijk gemaakt en paginabreed. Met grappige details, zoals een kokkin met een prei in haar schort. En de tuinman is een mol met een bril op zijn neus.De kasteeltrap is ook op een leuke manier weergegeven. Hoewel het verhaal ook best een beetje zielig is , word je door de illustraties toch vrolijk van dit boek.
Het boek is geschikt voor de oudere peuter en kleuter. Het verhaal zal vooral meisjes, die er van dromen om later te zingen, bekoren. De boodschap in het verhaal is dat je later een beroep moet kiezen waar je blij van wordt.( je droom volgen). Dit is ook mooi op een eenvoudige wijze weergegeven. Het is net een sprookje .
Dit is echt een boek om gezellig samen bij weg te dromen ….
Recensie website HEBBAN peuter-kleuter boekenland
6 oktober 2015

Gistermiddag vond er in de Kennemer Boekhandel de ontzettend gezellige boekpresentatie plaats van het prachtige prentenboek ‘Ik wil zingen’ van Hannah Borst en Joanne Luijmes. Er werd gezongen, gedanst, gekleurd, gesnoept en uiteraard voorgelezen uit het prentenboek voor dromers.
Vanaf vandaag is bij ons in de etalages een uitklapbare dummy te bewonderen van het prentenboek!
Heeft u dit feestje gemist? Geen probleem. U kunt uw prinses nog steeds verrassen met een exemplaar!
De Kennemer Boekhandel Haarlem

Hele fijne boekpresentatie gistermiddag bij Kennemer Boekhandel door Hannah Borst en Joanne Luijmes. Het prentenboek Ik wil zingen is een juweeltje, met een mooie boodschap van het volgen van je hart en voorzien van betoverende illustraties.
Stefanie
Boekwinkel Leesteken Purmerend

Hoi Hannah,
Ik heb je boekje gekocht voor mijn kleindochter Kira. Ze vond het prachtig. Succes met al je volgende boeken.
Groetjes,

Greet
Auteur young adult books

Ik heb van Tirtsa Ehrlich jouw prachtige boek gekregen. Mijn kinderen genieten er elke dag van! Zo mooi!
Agnes, Klinisch Psycholoog

Wow wat een mooi boek en super lieve tekst. Er wordt al druk gelezen! Liefs
Daphne

We hebben je boek al twee keer gelezen!!! Prachtig! Jet wil nu ook zangeres worden. Groetjes,
Lodewijk

Prachtig kleurrijk geïllustreerd boekje voor mijn dochter Nora, vandaag kwam ie binnen, met lieve mooie tekst van de auteur voorin… Dank je wel, Hannah Borst!!
Johanna

Dex zit helemaal in z’n ik wil zingen fase. Hij kent het helemaal uit z’n hoofd. Ik werd gecorrigeerd omdat ik een zin vergat ?
hij vraagt regelmatig aan mij wat ik later wil worden. Zelf heeft hij een lijstje van dingen die hij allemaal gaat worden. Lieke Kamp

Hoi Hannah, ik heb net je boek in één keer aan mijn dochter Rosa voorgelezen. Ademloos was ze. Écht! Mooie boodschap. Gewoon doen wat je leuk vindt! Superlief boek!
Jeroen

Zo’n mooi boek, dank je wel!
Karen

Wat is je boek schitterend mooi. Gister heerlijk voorgelezen aan mijn zoon Pepijn. Genieten.
Rob v

In de ban van dit prachtige boek! Wat mooi, knap en zinvol. Dank!
Marihuela

Hey Hannah,
Je boek is geweldig! Super vermakelijk, goed verhaal, mooi getekend. Iets om heel trots op te zijn!
Maartje

Hallo Hannah,
Guusje is helemaal weg van het boek. We lezen het iedere avond aan haar oor. Ze is zelfs inspireert geraakt. Ze weet het nu zeker: ze wil danseres worden met een microfoon.
Mijn vriend vindt het boek ook geweldig. Hij is voorleesvader op school en wil het boek daar ook gaan voorlezen!
Dank ook voor de audio/liedjes. Guusje en Luuk zijn dol op liedjes!
Hartelijke groet,
Evelyne

Hoi Hannah,
Het boek vind ik erg mooi. Mijn dochter houdt erg veel van liedjes zingen, dus we gaan er nog veel plezier aan beleven! Dankjewel!
Hartelijke groet,
Lonneke

Hannah! Wat een prachtig boek heb je gemaakt!! Nikki was erg blij met het kano van tante Irene. Heel inspirerend, ik ben erg benieuwd naar je voorstelling. Bedankt!
Laura