Reacties kindervoorstelling Poepende Piraten

Reacties kindervoorstelling Poepende Piraten

Hier leest u reacties op de komische kleutervoorstelling Poepende Piraten waarin Vieze Vera bij haar tante Nette Henriette gaat logeren. Deze voorstelling is geschikt voor scholen en bibliotheken.

De voorstelling Poepende Piraten van ZieZus is een verhaal dat heel dicht bij de belevingswereld van jonge kinderen ligt. De voorstelling is interactief, de kinderen worden betrokken bij het verhaal. Ze mogen Vera en haar tante verschillende keren helpen met het bedenken van oplossingen. Een aantal kinderen mogen zelfs even in het verhaal meespelen! In het verhaal leren de kinderen ook een eenvoudig swingend lied met een bijbehorend dansje. Dit alles maakt dat onze kinderen volop genoten hebben van de voorstelling en nog dagen erna vol waren van het verhaal en het lied! Het is leuk dat wij ook de tekst en de muziek van het lied hebben gekregen. Zo kunnen wij het in de klas nog eens oefenen.
Esther, leerkracht groep 1/2 van de Pieter Jelles Troelstraschool in Amsterdam 

Wat zijn we enthousiast over jullie “Poepende Piraten” optreden van 15 maart jl. De kinderen maar ook de leerkrachten hebben genoten. Dank jullie wel voor de prachtige voorstelling!
Kinderen en leerkrachten van OBS Samen Een.
MVG Sylvi
Adm. OBS Samen Een

Hannah en Esther van ZieZus! Jullie hebben het helemaal gemaakt in Warnsveld en omstreken! Mij werd op het hart gedrukt jullie nog even te vertellen dat de kinderen en leerkrachten ontzettend genoten hebben van de voorstelling Poepende Piraten. Een schot in de roos en zeker voor herhaling vatbaar! Wellicht de volgende themadag?
Marjolein, Adriaan van den Ende School in Warnsveld

Warder/Beets – De kleuters van de basisscholen in Warder en Beets hebben vorige week erg genoten van eh… Poepende Piraten. Zo heet namelijk de voorstelling van het duo ZieZus, geschreven en op de bühne gebracht door de zussen Esther en Hannah Borst. De Zeevangscholiertjes beleefde de geweldige ochtend in de Warder kerk. Voor de kleuters werd Poepende Piraten op zeer toegankelijke wijze gezongen en gespeeld.
Krantenknipsel uit de Warder Express-woensdag 12 februari 2003 

Bekijk hier foto’s van de kindervoorstelling Poepende Piraten van ZieZus.