Reacties op kindervoorstelling Monstermanieren & Griezelgewoontes

Reacties op kindervoorstelling Monstermanieren & Griezelgewoontes

Op deze pagina treft u reacties van opdrachtgevers op onze interactieve, humoristische, muzikale meespeelvoorstelling Monstermanieren & Griezelgewoontes, de Kinderboekenweek hit van 2017. Voor scholen, bibliotheken, theaters en andere organisaties die een leuke voorstelling willen rondom thema’s: monsters ; griezels; grumor; anders zijn.

Hoi Hannah.
We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen van leerkrachten en kinderen. Heel erg leuk! Wat mij opviel wat dat zowel de kleuters als de oudste kinderen geboeid zaten te kijken, daar hebben jullie goed op afgestemd door de pakkende muziek sloot het op alle niveaus goed aan. Daarbij komt dat jullie ook echt contact hadden met de kinderen en niet ‘over ze heen’ speelden. De kinderen die mee mochten doen straalden van trots en ook de anderen voelden zich daardoor erg betrokken.
Al met al dus ontzettend positief ontvangen en ik weet echt geen minpunten/verbeterpunten te noemen. Voor onze eigen leerkrachten heb ik wel het punt dat ze soms best iets eerder mogen ingrijpen als een kind voor de zoveelste keer het podium op kruipt, maar gelukkig konden jullie daar goed mee omgaan.
Nogmaals dankjewel, groetjes en wellicht tot volgend jaar!
Bo 
SBO Lichtenbeek Arnhem

Hoi Hannah en Irene,
De leerkrachten waren laaiend enthousiast over jullie voorstelling!
De complimenten bleven binnenstromen:
over jullie goede pedagogische aanpak, het inspelen op wat de kinderen aandragen, jullie creativiteit en muzikaliteit, etc., etc. ?
Volgend jaar weer zeiden ze .. dus dat komt wel goed.
Trouwens ook hele enthousiaste reacties van de kinderen. Ze klonken heel inlevend toen ze erover vertelden. Zo fijn dat kinderen mee mogen spelen.
Ook heel grappig om te horen dat sommige kinderen een ‘huis’ of een ‘stofzuiger’ speelden.
Het filmpje dat jullie hebben gemaakt van de voorstelling mag online!
We willen het ook op onze eigen website zetten. Is dat goed?
Hebben jullie trouwens een mooie doorzichtig rode fluit laten liggen?
Enorm bedankt weer.
En een hele fijne herfstvakantie gewenst!
Groetjes,
Juul
Nicolaasschool Rotterdam

Beste Hannah,
De voorstelling was erg leuk. Zowel de kids als de juffen vonden het leuk.
Hierbij ook wat foto’s.
Groeten
marion 
Koningin Julianaschool Heerjansdam
P.s. denk zeker dat wij in de toekomst nog gebruik zullen maken van jullie diensten

Dag Hannah,
Ik vond het een feestje om jullie hier te hebben! Ik ga me er hard voor maken om volgend jaar wederom een voorstelling te mogen boeken, is het niet via de bieb, dan wel via De Kroon! Dus hopelijk: Tot ziens!!
Met vriendelijke groet,
Monique • Leesconsulent
de Bibliotheek De Groene Venen

Hi Hannah,
De hele school heeft ontzettend genoten van de voorstelling!!! Geweldig!!!!
Wat een talent zit er bij de kinderen en Jelke en Irene speelden er zo leuk op in!! De kinderen, het team en ik hebben heerlijk gelachen en gegriezeld.
Ik probeer nog wat foto’s mee te sturen.
Bedankt en wie weet tot een volgende keer!!!
Groetjes
Esther
Dorpsschool Rozendaal

Beste Hannah, Irene en Jelke,
Dank jullie wel voor de leuke voorstelling. Volgens mij vonden de kinderen het leuk. Er gingen voldoende vingers de lucht in als jullie ze vroegen om mee te doen, dus dat zegt al voldoende. Ik vond de live-pianomuziek erg leuk en jullie decor: simpel, maar efficiënt. Ik heb nog niet heel veel reacties terug gehad (want had gisteren een vrije dag), maar degenen die ik heb gesproken, waren enthousiast.
Hartelijke groet en wie weet tot ziens!
Margrietta
Ronald McDonald Huiskamer Leiden

Te gekke middag bij Parkvilla met ZieZus, eigenZinnig theater en de voorstelling Monstermanieren en Griezelgewoontes. Dankzij alle kinderen in het publiek leert Madeleine zich als een echt monster te gedragen. Volgende voorstelling van ZieZus bij Parkvilla is een Sinterklaasvoorstelling op 26 november: Piet op Pad. Kom jij ook meedoen, meezingen en meedenken?
Parkvilla.nl [Twitter, 1 oktober 17:58]