reacties op voorstellingen, kindervoorstellingen en workshops van ZieZus

Lessen Taal & Theater

Spelenderwijs je woordenschat en taalvaardigheid verbeteren, dat doe je tijdens de lessenserie TAAL EN THEATER – plezier met taal! van ZieZus, eigenZinnig theater.

In deze lessen verwerken de dramadocenten de woordenlijsten en thematiek van school in de lessen. Door middel van toneelstukjes, liedjes, speloefeningen, verhalen verzinnen, versjes en bewegingsspelletjes reiken de docenten de woorden aan vanuit weer een heel andere hoek dan de kinderen in de klas ze voorgeschoteld krijgen. Veel plezier en er ook nog van leren!!
Taal staat centraal in de lessen maar binnen een theaterles zijn durf, concentratie, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en fantasie mooie kwaliteiten die mee ontwikkelen. Kom spelen en beleef plezier met taal!

Deze lessenserie is ontwikkeld door docerend theatermakers Marianne van Zeijlen en Hannah Borst.

In het schooljaar 2021-2022 worden deze lessen gegeven op de Viktorschool in Noordwijkerhout, ABBS de Zuiderzee in Amsterdam en de Nicolaasschool in Rotterdam.

Ons Taal & Theater team bestaat uit: Marianne van Zeijlen, Hannah Borst, Tim Schuitvlot en Marihuela Belt.

Voor informatie en een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek neem dan contact op.

 

Beste Hannah en Marianne,
Grote complimenten van ouders die heel blij en enthousiast zijn geworden van jullie twee filmpjes die jullie hebben doorgestuurd [lockdown scholen gesloten 2021]. Ze vonden het erg leuk om zelf mee te doen met de kinderen. Dank jullie wel daarvoor.
met vriendelijke groet,
Margot
Victorschool Noordwijkerhout