reacties op voorstellingen, kindervoorstellingen en workshops van ZieZus

Lessen Taal & Theater

Spelenderwijs je woordenschat en taalvaardigheid verbeteren, dat doe je tijdens de lessenserie TAAL EN THEATER – plezier met taal! van ZieZus, eigenZinnig theater.

In deze lessen verwerken de dramadocenten de woordenlijsten en thematiek van school in de lessen. Door middel van toneelstukjes, liedjes, speloefeningen, verhalen verzinnen, versjes en bewegingsspelletjes reiken de docenten de woorden aan vanuit weer een andere hoek dan de kinderen in de klas ze voorgeschoteld krijgen. Veel plezier en er ook nog van leren!!
Taal staat centraal in de lessen maar binnen een theaterles zijn durf, concentratie, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en fantasie mooie kwaliteiten die mee ontwikkelen. Kom spelen en beleef plezier met taal!

Deze lessenserie is ontwikkeld door docerend theatermakers Marianne van Zeijlen, Hannah Borst, Marihuela Belt en Tim Schuitvlot van den Hout. Dit heerlijke team enthousiastelingen Maakt alle lessen op maat voor iedere school, rond elk spelend thema.

En in tijden van lockdown wordt direct geschakeld naar  online. Dan maken de docenten korte filmpjes voor de kinderen waarin ze spelletjes/oefeningen aanreiken waar natuurlijk iets leuks met de woorden uit  de woordenlijst wordt gedaan.

We geven in schooljaar 2021-2022 deze lessen op de Viktorschool in Noordwijkerhout, ABBS de Zuiderzee in Amsterdam en de Nicolaasschool in Rotterdam.

Voor informatie en een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek neem dan contact op.

 

Beste Hannah en Marianne,
Grote complimenten van ouders die heel blij en enthousiast zijn geworden van jullie twee filmpjes die jullie hebben doorgestuurd [lockdown scholen gesloten 2021]. Ze vonden het erg leuk om zelf mee te doen met de kinderen. Dank jullie wel daarvoor.
met vriendelijke groet,
Margot

Wauw, wat hebben jullie met elkaar een leuk filmpje in elkaar gezet!! Super leuk en leerzaam![lockdown scholen gesloten week voor kerstvakantie 2022]
Ik heb hem op de app gezet, zodat de kinderen er thuis naar kunnen kijken met hun ouders.
Dankjewel!!
Groeten, Inge

Wauw! Te gek zeg! Superfilmpje, wat hebben jullie hard gewerkt!
Dank jullie wel!!
Met de animaties erbij heel duidelijk en helemaal af. Mijn complimenten.
Hartelijke groet, Juul

Wat een waanzinnig leuk filmpje! Echt goed gedaan!
Gisela