Kindervoorstelling ALTIJD ONDERWEG (4-12)

Kindervoorstelling ALTIJD ONDERWEG (4-12)

In ALTIJD ONDERWEG ontdekt Nina oma Selma’s geheim. Het heeft iets te maken met een schuur vol eigenaardige voertuigen. Wil je meer weten? Kom dan naar deze voorstelling. Thema’s: voertuigen; reizen; avontuur; detective.

In de kindervoorstelling ALTIJD ONDERWEG! logeert Nina bij oma Selma. Want oma vertelt de beste verhalen over vroeger. Dan pakt ze een van haar oude fotoalbums erbij, opent een bladzijde en wat volgt is altijd een schitterend verhaal.
Vandaag ligt er een geheimzinnig fotoalbum klaar dat Nina nooit eerder heeft gezien. In het album staan verkleurde foto’s. En op alle foto’s staat oma. Oma in een helikopter, oma in een onderzeeër en oma op een motor. En oma in een straaljager, op een trekker en zelfs bungelend onder een luchtballon.
Wat deed oma op die foto’s? Was ze altijd op reis? En wat droeg ze veel verschillende brillen. Nina herkent haar oma soms niet eens. Ze lijkt wel een spion. En waarom heeft Nina dit album eigenlijk nooit eerder gezien?
En dan deelt oma haar geheim…
Een avontuurlijke, grappige en interactieve kinderboekenweek voorstelling met voertuigen, maffe personages, liedjes en een geheim.
Kom meespelen, meedenken en meezingen!

Speelperiode: Vanaf oktober 2019 (Kinderboekenweek 2019)
Duur voorstelling: ongeveer 45 minuten.
Doelgroep: kinderen 4-12 jaar of opsplitsen in 4-7 en 8-12 of in ‘bouwen’ (onder-midden-bovenbouw).
Aantal kinderen per voorstelling: in overleg met de opdrachtgever.
Locatie: in overleg.
Contact: bel of mail ons en dan maken wij een passend programma voor u.
Spelers: Irene van der Aart, Hannah Borst, Marco van Duuren & Jelke Smit.
REACTIES OPDRACHTGEVERS:
Dag Hannah en Irene, 
De klanten gaven ons een 9,5 voor het feestje afgelopen zondag 13 oktober 2019  in LRC , mede dankzij jullie inzet en/of performance! Jullie voorstelling scoorde een 9,8! 
Bedankt!
Goed gedaan!
HArtelijke groet,
Carolien
Bibliotheek Utrecht Leidsche Rijn
Hoi Hannah,
Complimenten van St. Jozefschool Tegelen voor de kinderboekenweekvoorstelling die jullie hebben gespeeld. Ze vonden de communicatie heel prettig (wisten precies waar ze aan toe waren) en daarnaast allemaal positieve geluiden van andere leerkrachten ontvangen over de voorstelling. Top dus!
Chantal
Cultuurpad

Iedereen was weer enthousiast over jullie voorstelling. Het is altijd een feestje!
Alvast bedankt en groetjes,
Iris
Bibliotheek Almere

Dit is echt kindertheater, zo leuk dat de kinderen mee mochten doen! Knap dat jullie zo goed op de kinderen inspelen en improviseren. Mooi gezongen, goed gespeeld. Kortom voor herhaling vatbaar en een aanrader voor andere scholen!
Gera
CNS Koningin Beatrix

Uit een evaluatie naar scholen die onze voorstelling Altijd Onderweg (kinderboekenweekvoorstelling 2019) zagen, georganiseerd door Bibliotheek Noord Veluwe. Enquete vraag 5 Waar bent u vooral tevreden over?

 • Het was een interactieve voorstelling, de kinderen vonden het fantastisch om mee te mogen spelen.
 • de acteurs
 • Leuke gevarieerde voorstelling. Met veel interactie met het publiek (de kinderen).
 • Interactief.
 • Organisatie was prima. Duidelijk, goed geregeld op een goede locatie.
 • Sloot goed aan bij de belevingswereld!
 • De kinderen hebben kennis kunnen maken met theater en improvisatie binnen de voorstelling. Ze werden betrokken bij de voorstelling.
 • De Heerd in Heerde is een prachtige locatie. De leerlingen zitten in een echte theaterzaal. Ze kunnen alles goed zien op het podium.
 • aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen.
 • De vlotheid, heel soepel ging het ene onderdeel over in het andere. Leuke zang en achtergrondmuziek. Leuk dat de kinderen mee konden doen.
 • Het sloot erg goed aan de bij de leeftijd en het thema.
 • De interactie met de kinderen
 • Het was een leuke een mooie voorstelling. Leuke decors, goed gespeeld. Organisatie was ook goed.