Kerstvoorstelling reacties

Kerstvoorstelling reacties

Lees hier reacties op onze interactieve kerstvoorstelling. Onze kerstvoorstelling is geschikt voor basisscholen en bibliotheken.

Zoek je een spetterende voorstelling voor je kerst/eindejaarsviering op school, ben je bij Ziezus aan het juiste adres! Wij zochten een kersvoorstelling die bij onze school paste en dat is meer dan gelukt! Wij wilden humor, improvisatie en zeker geen saai en voorstelbaar stuk. Dit hebben we zeker gevonden bij ZieZus! De kinderen waren van begin tot eind geboeid en werden in grote mate betrokken bij de totstandkoming van het verhaal. Sterker: zij bepaalden het verhaal! Prachtig om te zien dat alle kinderen, jong en oud, genoten van de voorstelling. Ook de aanwezige leerkrachten en ouders werden meegesleept in de voorstelling en werden soms streng aangekeken door de kinderen omdat ze te hard lachten….Aanrader dus!!
Esther, OBS de Brandaris

Beste Hannah,
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het optreden bij ons op de Franciscusschool in IJmuiden. Jullie hebben een groep kinderen, die niet vaak in aanraking komt met een voorstelling, een prachtig avontuur bezorgd.
We hebben genoten!
Op bijgaande foto kun je zien dat er ook in de lokale pers aandacht wordt geschonken aan jullie optreden.
Hele fijne kerstdagen en een goed 2018!
Annemarie, Franciscusschool in IJmuiden

Ik vond het ook echt een ontzettend leuke voorstelling!
Veel leuke, vermakelijke en ontroerende momenten.
Ik vind het knap hoe jullie het ter plekke allemaal zo weten neer te zetten.
Ontzettend leuk ook dat juist Mi Fung (de oliebollen verkoopster) en Irma op het podium kwamen en zo’n uitgebreide rol kregen.
Irma is een natuurtalent als het op acteren aan komt, fantastisch om te zien hoe zij direct en zonder enige gene in haar rol duikt.
Maar uiteraard waren de andere rollen ook goed bedacht en vooral goed uitgevoerd!
Kortom, niets dan lof 🙂
De mensen die ik heb gesproken waren ook enthousiast. “Een leuk stuk en mooi om te zien hoe jullie het zo toegankelijk weten te maken voor deze doelgroep””leuk om mee te doen *giechel giechel*” (Mi Fung)  “ik had wel meer willen doen” (het potlood) En zo nog wat meer enthousiaste opmerkingen van de ondervraagden en spontane reacties. Dus absoluut weer voor herhaling vatbaar, ook van onze kant!!
Hartelijke groeten aan je mede Ziezussen 😉 en tot binnenkort!
Groetjes,
Ilse
Prinsenstichting (voor mensen met een verstandelijke beperking)

Dag Hannah,
Ik heb alleen maar zeer positieve reacties ontvangen. De voorstelling was erg geslaagd. Er staan wat foto’s van de voorstelling op onze site.Groet,
Felix, OBS De Twirre

Hallo Hannah,
Bedankt voor de leuke kerstvoorstelling.
De kinderen maar ook de leerkrachten vonden het allemaal erg leuk en hebben genoten!!
Fijne feestdagen en misschien tot ziens!!
Simone van BS Knotwilg

Hoi Hannah!!!
Ik vond de kerstvoorstelling super leuk!!!Heb zo moeten lachen om de kalkoen die nog bij de Aldi is….
Ik wil jou bedanken voor het contact en hopelijk tot ziens.
Debbie

Bekijk hier foto’s van de interactieve kerstvoorstelling.