reacties op voorstellingen, kindervoorstellingen en workshops van ZieZus

Reacties op Internationale Projecten

ZieZus speelt af en toe voorstellingen of geeft workshops in het buitenland. Lees hier reacties op onze Internationale Projecten.

Op 26 maart 2012 kwamen de dames van ZieZus naar Stavanger, Noorwegen. Onze Nederlandse kinderen zitten op de Internationale School van Stavanger maar hebben buiten het onderwijs in het Engels ook Nederlandse les.
Als evenement van het jaar vonden we het leuk om de kinderen kennis te laten maken met Nederlandstalig theater. We hebben samen met ZieZus het thema ‘vriendschap en afscheid nemen’ gekozen en dat hebben ze op een hele boeiende manier verwerkt in de improvisatieshow. Eerst hebben de kinderen in groepen workshops gedaan waarbij ze op een leuke manier kennis maakten met ZieZus en enthousiast werden gemaakt voor het echte optreden later die middag.
Het was erg indrukwekkend om te zien hoe Hannah en Irene zowel de jongens als de meisjes op een natuurlijke manier betrokken bij het verhaal en de muzikale begeleiding van Jelke was onmisbaar voor de show! Het was een super vrolijke onderhoudende voorstelling en alle ouders en kinderen waren enthousiast en zouden ze graag volgend jaar weer zien!!!
Enkele quotes van de kinderen en ouders:
‘Die mevrouw kon goed piano spelen en tegelijk ook nog naar ons kijken!’
‘Echt lachen joh, die nepfoto’s maken’
‘Indrukwekkend, knap gedaan!’
‘Wat een leuke manier om onze kinderen kennis te laten maken met theater’
Groetjes
Xandra en Charlotte 
ISS (International School Stavanger)