Reacties op kindervoorstelling 1..2..3.. SURPRISE!

Reacties op kindervoorstelling 1..2..3.. SURPRISE!

Hier treft u reacties op onze interactieve en muzikale meespeelvoorstelling 1..2..3..SURPRISE! Dit was de kinderboekenweekvoorstelling 2014. Wegens succes verlengd. Deze voorstelling is geschikt voor basisscholen, bibliotheken, theaters, stichtingen en iedere organisatie die een leuke voorstelling wil met ‘feest’ of ‘verjaardag’ als thema.

Dag Hannah,
Wat een geweldige voorstelling! Hannah en Irene zijn twee hele vriendelijke, vrolijke en gezellige dames die zodra de voorstelling begint er meteen een feestje van maken. Wij hebben 1..2..3..Feest mogen bewonderen! De kinderen waren zodra de muziek begon meteen onder de indruk. Ze mochten meebewegen, improviseren en op het podium meespelen met de voorstelling. Hannah en Irene speelden erg goed in op de reacties van de kinderen en hierdoor groeide de betrokkenheid gedurende de voorstelling. De kinderen en de juffen hebben ontzettend genoten van deze mooie, grappige voorstelling! Nogmaals dankjewel!
Floor
Sint-Lambertusschool Gemonde

Hallo Hannah,
Jullie Kinderboekenweekvoorstelling was weer een ‘feest’. Het interactieve vinden kinderen en ouders toch wel heel leuk. Wij ook trouwens. Foto’s zijn het best te zien op onze facebookpagina en misschien weer tot een volgende keer,
Groetjes,

Fenneke
Medewerker informatie en ontwikkeling Bibliotheek Zoetermeer

Hallo Hannah en Irene,
Een beetje later dan bedoeld maar jullie snappen hoe het er in het onderwijs aan toe gaat.
Hierbij wil ik jullie ook namens de andere juffen en de kinderen hartelijk bedanken voor de fantastische voorstelling.
We hebben allemaal genoten!
Ik weet zeker dat jullie nog een keer terug gevraagd worden.
Ik zal via mijn mobiel proberen een paar foto’s door te sturen.
Groetjes en tot ziens,
Marion.
BS Jacinta

Hallo Hannah,
Bedankt voor jullie optredens tijdens de Kinderboekenweek 2014. De voorstellingen maakten het feest compleet. Ik zag na afloop steeds enthousiaste kinderen en volwassenen de zaal verlaten.
Met vriendelijke groet,
Suzanne
Team educatie Bibliotheek Westland

U kunt contact met ons nemen als u geïnteresseerd bent in deze voorstelling. Wij lichten onze werkwijze graag toe.