Voorstelling Nationale Voorleesdagen: MOPPERDEMOPPERDEMOPPER (2+)

Voorstelling Nationale Voorleesdagen: MOPPERDEMOPPERDEMOPPER (2+)

Tijdens de Nationale Voorleesdagen 2020 speelt ZieZus de interactieve en muzikale kindervoorstelling MOPPERDEMOPPERDEMOPPER. Deze voorstelling is voor peuters en kleuters en hun (groot)ouders.

MOPPERDEMOPPERDEMOPPER, de leukste en mopperigste voorstelling voor peuters en kleuters
ZieZus, eigenZinnig theater speelt tijdens de nationale voorleesdagen 2020 de interactieve en muzikale voorstelling MOPPERDEMOPPERDEMOPPER (voor kinderen 2+).
MOPPERDEMOPPERDEMOPPER gaat over een mopperende eend die denkt dat niemand meer met haar wil spelen. Maar heeft eend gelijk? Wij denken stiekem van niet.
In de voorstelling wordt gezongen, gemopperd, meegespeeld, muziek gemaakt en veel gelachen.
Kom kijken, luisteren en meedoen, vooral als je in een mopperig humeur bent. Want van zo’n vrolijke moppervoorstelling wordt iedereen blij.

Duur voorstelling: ongeveer 35 minuten
Doelgroep: kinderen 2-6 jaar peuters / kleuters
Aantal leerlingen per voorstelling: in overleg
Locatie: in overleg in een geschikter ruimte op school of in de bibliotheek of theater
Spel/Tekst: Hannah Borst en Irene van der Aart
Muziek: Irene van der Aart

De kindervoorstelling MOPPERDEMOPPERDEMOPPER wordt gespeeld tijdens de Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek, op school of in het kinderdagverblijf (KDV) of op de crèche. De voorstelling is gebaseerd op het prentenboek van het jaar: MOPPEREEND. MOPPEREEND is geschreven door Joyce Dunbar, geïllustreerd door Petr Horáček, vertaald door Jesse Goossens en uitgegeven door Lemniscaat.

 

Reactie op EEN HUIS VOOR HARRY, de voorstelling voor de Nationale Voorleesdagen 2019.
Beste Hannah en Irene,
De kleuters en juffen van de Ireneschool in Krimpen aan de Lek hebben genoten van jullie voorstelling “Een huis voor Harry”. Bij binnenkomst van de kinderen in de zaal werd er gelijk al sfeer gecreeerd met prachtige door jullie zelf gespeelde muziek. De makkelijk mee te zingen melodieën maakten dat de kinderen al snel mee konden zingen. Goed doordachte interacties met het publiek waardoor de aandacht vastgehouden werd. Aanstekelijk spel met eenvoudige attributen die de fantasie stimuleren. Kortom een top voorstelling. Bedankt!
Prinses Ireneschool Krimpen aan de Lek