ZieZus speelt EEN HUIS VOOR HARRY

“Een huis voor Harry” van Leo Timmers (Querido) is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2019. Het prentenboek staat centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen, die in de ochtend van woensdag 23 januari 2019 landelijk worden gestart met Het Nationaal Voorleesontbijt.

ZieZus speelt tijdens De Nationale Voorleesdagen 2019 de interactieve voorstelling EEN HUIS VOOR HARRY voor de allerkleinsten, gebaseerd op dit prachtige prentenboek.

De voorstelling EEN HUIS VOOR HARRY
In EEN HUIS VOOR HARRY zien we Harry de huiskat die niets liever doet dan binnen zitten. Harry komt nooit buiten. Tot vandaag.
Vandaag verleidt Vera Vlinder Harry om buiten te spelen. De kinderen uit de zaal mogen zelfs kiezen wat ze gaan doen. Tikkertje? Verstoppertje? Roep het maar! Doe je mee?
Al spelend raakt Harry steeds verder van huis. En dan ineens is Vera Vlinder verdwenen. En de kinderen ook. Harry is alleen. Waar is Vera? En waar is zijn huis eigenlijk?
Harry zoekt hoog en Harry zoekt laag. Harry zoekt links en Harry zoekt rechts. Weg is Vera en weg is zijn huis. Harry is verdwaald.
Kunnen de kinderen in de zaal Harry helpen de weg naar huis terug te vinden?
Een vrolijke en aaibare meespeelvoorstelling met liedjes.
Kom je meespelen en Harry helpen?

Praktische informatie
Duur voorstelling: ongeveer 35 minuten
Doelgroep: peuters en kleuters (2,5 – 6 jaar)
Locatie: In de gymzaal/speellokaal/klas van de school; in de (voorlees)zaal van de bibliotheek
Aantal kinderen per voorstelling: in overleg
Spel: Hannah Borst of Irene van der Aart
Muziek: Hannah Borst & Irene van der Aart

Neem voor meer informatie, het aanvragen van een offerte of het maken van een boeking contact met ons op.


Achterflap boek HUIS VOOR HARRY
Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?
Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prentenboek een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis.