Kindervoorstelling voor peuters en kleuters (2-6) voor bibliotheek, school en KDV

MopperDeMopperDeMopper (2-6)

Eend heeft zin om te plonsen in de vijver. Maar… de vijver is leeg. Oh nee! Eend wordt boos. Eend wordt verdrietig. En Eend begint vreselijk te mopperen. Is er iemand die Eend weer vrolijk krijgt?

MOPPERDEMOPPERDEMOPPER, de leukste en mopperigste voorstelling voor peuters en kleuters
ZieZus, eigenZinnig theater speelde tijdens de nationale voorleesdagen 2020 veel veel plezier de interactieve en muzikale voorstelling MOPPERDEMOPPERDEMOPPER (voor kinderen 2+) door heel Nederland. En voorlopig kan deze voorstelling nog geboekt worden.
MOPPERDEMOPPERDEMOPPER gaat over een mopperende eend die op de boerderij op zoek is naar water en daarbij achtervolgd wordt door een steeds donkerder wordend wolkje. Zijn er kinderen die kunnen helpen zoeken? Of wil je liever een wolkje spelen?
In de voorstelling wordt gezongen, gemopperd, meegespeeld, muziek gemaakt en veel gelachen.
Kom kijken, luisteren en meedoen, vooral als je in een mopperig humeur bent. Want van zo’n vrolijke moppervoorstelling wordt iedereen blij.

Duur voorstelling: ongeveer 35 minuten
Doelgroep: kinderen 2-6 jaar peuters / kleuters
Aantal leerlingen per voorstelling: in overleg
Locatie: in overleg in een geschikte ruimte op school of in de bibliotheek of theater
Spel/Tekst: o.a. Hannah Borst, Jelke Smit en Irene van der Aart
Muziek: Irene van der Aart

De kindervoorstelling MOPPERDEMOPPERDEMOPPER wordt gespeeld in de bibliotheek, op school of in het kinderdagverblijf (KDV) of op de crèche. De voorstelling is gebaseerd op het prentenboek van het jaar: MOPPEREEND. MOPPEREEND is geschreven door Joyce Dunbar, geïllustreerd door Petr Horáček, vertaald door Jesse Goossens en uitgegeven door Lemniscaat.

 

REACTIES OP DEZE VOORSTELLNG

Hallo Hannah,
Ik heb inmiddels ook de reactie namens de Boekenvrienden en ook zij hebben het vorige week als heel erg leuk ervaren. Een geslaagde middag met een grote opkomst! De interactieve voorstelling was een groot succes!
Goed weekend en hartelijke groet,
Irma
Bibliotheek Brummen | Voorst

Wat een cadeautje om vandaag met mijn zoons bij jullie voorstelling Moppereend te mogen zijn. Heerlijk gelachen met de kinderen om een geweldig mopperende eend! De hele voorstelling was een feestje! De liedjes en boodschap voor eend zullen nog geregeld horen. Dank jullie wel. Fantastisch gedaan!
Carolien

Hoi Hannah,
Het was erg leuk gisteren van wat ik heb gehoord van mijn collega’s en de foto’s die ik heb gezien. Jullie zijn fantastisch!
Madalina
FlevoMeer Bibliotheek

Hoi Hannah,
Bedankt voor de leuke show gisteren.
Met vriendelijke groet,
Marije
KMN Kind & Co

Ik vond het een erg leuke voorstelling. Kinderen en ouders hebben genoten, naar mijn idee. Jullie gaan goed om met onverwachte dingen, zoals bijvoorbeeld die geitenmuts, die in de knoop zat. Kinderen laten meedoen is ook altijd top bij deze leeftijd.
Enige opmerking is dat ik vond dat wij als volwassenen wat lang moesten mopperdemopperen ( dat geluid op de achtergrond). Je merkt dat men daar op een gegeven moment klaar mee is. Verder top voorstelling en ik hoop in de toekomst nog een keer met jullie te werken.
Hartelijke groet,
Gabrielle
de Bibliotheek Gelderland Zuid